Service

Volledige Service

In de gemeenschappelijke salon worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. De keuken van Villa Pavia bevindt zich in het souterrain. Onze kok bereidt alle maaltijden met dagverse producten. Wij hebben altijd vers fruit staan en ’s morgens krijgt men bij het ontbijt vers vruchtensap en indien gewenst een eitje.
De hoteldienst van Villa Pavia staat dagelijks voor onze bewoners klaar, welke bestaat uit de kok, restaurantmedewerkers en huishoudelijk medewerkers. Zij bereiden gezamenlijk het ontbijt, de lunch en ’s avonds het diner. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle wensen en eventueel dieeteisen van een bewoner. Overdag wordt koffie, thee en overige dranken naar keuze geserveerd.
Maaltijden kunnen desgewenst ook in het eigen appartement worden geserveerd.

De was en de schoonmaak van het appartement wordt vanzelfsprekend volledig geregeld.
Er zijn abonnementen op diverse kranten en tijdschriften.
De kapper en pedicure komen op verzoek aan huis.

Activiteiten

Villa Pavia biedt een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Onder andere worden filmavonden, speciale thema’s rondom de feestdagen en sprekers van buiten georganiseerd. Daarnaast wordt er gebridged, spelletjes gespeeld, geschilderd en gewandeld. Eén van onze medewerkers is speciaal belast met de organisatie van deze activiteiten.


Neem contact met ons op