TEL. 030 697 1351
Terugbel verzoek
Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

13 mei 2017

Valuas Zorggroep opent nieuwe locatie in Oirschot

Valuas Zorggroep heeft in december getekend om de exploitatie van 46 appartementen, die gerealiseerd zullen worden in het Klooster ‘Groot Bijstervelt’ te Oirschot, voor haar rekening te nemen. 30 appartementen in het oude Klooster zullen bestemd worden voor mensen met geheugenproblematiek (PG) en 16 appartementen in het nieuw te bouwen Koetshuis zullen ontwikkeld worden voor mensen die tijdelijk zorg behoeven (Zorghotel).

Valuas zal in Oirschot nauw samenwerken met Groot Bijstervelt B.V. en VB2 Vastgoed die het complex hebben aangekocht en zullen gaan ontwikkelen, alsmede met Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW) die de Orangerie gaat exploiteren met levensloop bestendige appartementen. Het 5,5 ha park wat om het klooster heen ligt zal openbaar blijven voor publiek.

Voor meer informatie neem contact op via info@valuaszorggroep.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Villa Pavia in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige Villa om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) in Villa Pavia. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.