TEL. 030 697 1351
Terugbel verzoek
Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

30 oktober 2015

Fusie tussen Het Behouden Huis en Valuas Zorggroep

Twee organisaties in de particuliere ouderenzorg gaan samenwerken om kennis en ervaring te bundelen en om op deze wijze de kwaliteit van de zorg voor hun bewoners te kunnen optimaliseren: Het Behouden Huis en Valuas Zorggroep.

Het Behouden Huis (Villa Pavia en Villa Blanda te Zeist) en branchegenoot Valuas Zorggroep te Laren (Boarnsterhimstate in Aldeboarn (Fr.) hebben per 11 mei 2015 de krachten gebundeld.
Marijke van der Does, directeur van Het Behouden Huis, licht toe:

“Door deze samenwerking kunnen wij het welbevinden van onze bewoners bestendigen en nog beter inspelen op de steeds wijzigende regelgeving in onze branche. Met Valuas vergroten wij onze draagkracht en kunnen wij onze organisatie naar de toekomst toe verder ontwikkelen ”.

Lees hier de volledige nieuwsbrief van juni 2015.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Villa Pavia in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige Villa om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) in Villa Pavia. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.