TEL. 030 697 1351
Terugbel verzoek
Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

30 oktober 2015

10 Jaar Het Behouden Huis

Ik strek mijn hand naar haar uit; het bruggetje is te hoog en de treetjes zijn te glad …
Een moment van zorgzaamheid in mijn nog huppelend bestaan. Om de weg naar de stad te bereiken, moesten we over een smal paadje naar het bruggetje en hoewel ikzelf al drie keer heen en weer was gerend, bleef ik wachten
om haar mijn hand toe te steken …“Nee, ik kan het zelf” was haar antwoord terwijl ze schuifelend de hoogte beklom. Ik zie het telkens terug, op de filmbeelden die mijn vader ervan maakte. Beschikbaar zijn … voor de ander.

Dan, 40 jaar later, de vervulling van die ene wens: een huis waar ik mijn moeder met een gerust hart had willen achterlaten … Alle ervaringen van de jaren die achter mij lagen optellend, wist ik dat het zou moeten lukken. Mijn moeder zou het helaas niet meer meemaken, maar het huis kwam er … Een huis waar beschikbaar zijn voor de ander de leidraad is voor het handelen. Waar alles samenvalt, waar we ons werk doen, maar wel met toewijding. Een behouden huis, waar de ouderen zich veilig en geborgen weten.

Waar we met zorgvuldigheid dagelijks de basiszorg vormgeven. Basiszorg die door de kennis en ervaring van de teamleden kwaliteitszorg betekent. Het waarborgen van deze kwaliteit als belangrijkste pijler van ons werk. Zorg tezamen met toegewijde professionals die ons bijstaan in uren dat het er echt op aan komt. Beschikbaarheid; eigenlijk gewoon fatsoenlijk je werk doen. Rondom de aan onze zorgen toevertrouwde ouderen staan; er zijn als het nodig of gewenst is. Het is goed de ouderen daarbij te laten ervaren dat zijzelf keuzen hebben, ook als deze keuzen niet of nog maar met moeite te maken zijn. Door respect en ondersteuning blijkt er dan toch nog veel mogelijk te zijn. Tezamen met de bewoner en diens geliefden dit laatste stukje levensweg gaan, waardoor voor hen die achterblijven de herinneringen goed, zelfs dierbaar zijn.

Lees hier de volledige nieuwsbrief van augustus 2015.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Villa Pavia in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige Villa om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) in Villa Pavia. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.