TEL. 030 697 1351
Terugbel verzoek
Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

10 augustus 2017

De tuin

Ook in de tuin van Villa Pavia ontluikt de lente, en kondigt de zomer zich aan. De kale takken van de bomen en struiken krijgen steeds meer blaadjes, en de vaste planten komen op. 

In voorgaande jaren werd het park onderhouden door medewerkers van het Utrechts Landschap. Valuas Zorggroep heeft besloten, het onderhoud van de tuin in eigen hand te nemen. Verantwoordelijk voor het onderhoud is Cees de Mars. Hij is de man voor de vele klussen en klusjes in Villa Pavia, en hij neemt nu ook de tuin voor zijn rekening. “We gaan zelf alles aanpakken en onderhouden,” zegt hij vastberaden. “We gaan zelf het gras maaien, daarvoor hebben we een motormaaier aangeschaft. De oude bladeren, die tot nu toe altijd op bulten werden geblazen, gaan we bij elkaar harken en afvoeren. En waar nodig gaan we snoeien en zagen. Er staan geen grootse ingrepen op stapel, we zullen onze handen voorlopig vol hebben aan het nodige onderhoud. We zullen er voor zorgen dat de hele tuin rondom de villa weer een genot zal zijn om in te vertoeven. Zowel voor mens als dier.” Als nu ook het weer gaat meewerken zal er nog veel te genieten zijn in de natuur rondom Villa Pavia.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Villa Pavia in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige Villa om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) in Villa Pavia. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.