TEL. 030 697 1351
Terugbel verzoek
Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

30 oktober 2015

Bëeindiging gesprekken over overname Villa Blanda

Valuas Zorggroep eigenaar van Het Behouden Huis B.V. en de daarbij behorende zorgresidentie Villa Pavia in Zeist, ziet af van de mogelijkheid om eigenaar te worden van Blanda B.V., de ouderenzorg exploitant in Villa Blanda. Bij de overname van de aandelen van Het Behouden Huis in mei van dit jaar, was bedongen dat Valuas de optie had verworven om eigenaar te worden van Blanda B.V. Maar gesprekken met de eigenaar van het vastgoed van Villa Blanda hebben niet geleid tot een voor Valuas Zorggroep toereikende aanpassing van de huurovereenkomst.

Erik van den Boom, algemeen directeur van Valuas Zorggroep: “In 2013 zijn wij gestart met kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor ouderen. Op onze locaties in Boarnsterhim State in Aldeboarn en Villa Pavia in Zeist verwelkomen wij ouderen met cognitieve stoornissen en somatische aandoeningen in huiselijke vorm. Op zich was het onze ambitie om Blanda als derde locatie aan ons bedrijf toe te voegen. We hebben besloten daar nu van af te zien. De samenwerking tussen Het Behouden Huis B.V. (Villa Pavia) en Villa Blanda zal voorlopig en waar nodig worden voortgezet”.

De naam Het Behouden Huis zal vanaf heden exclusief worden gevoerd in relatie tot Villa Pavia en niet meer in relatie tot (Villa) Blanda.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Villa Pavia in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige Villa om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) in Villa Pavia. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.