De Locatie

Villa Pavia is gehuisvest in een monumentaal landhuis dat deel uitmaakt van de Stichtse Lustwarande. De Stichtse Lustwarande is een lange reeks van buitenplaatsen en landgoederen langs de Zuidwestelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug. Villa Pavia is gelegen aan de Laan van Beek en Royen op loopafstand van het centrum van Zeist.

Een prachtig landhuis

Villa Pavia bestaat uit 16 zorgstudio’s, verdeeld over vier woonlagen. De zorgstudio’s bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De zorgstudio’s variëren in grootte van 40 tot 60 m². De studio kan naar eigen smaak en behoefte worden ingericht.

Iedere studio is aangesloten op een personenalarmeringssysteem waardoor te allen tijde hulp gevraagd kan worden aan het zorgteam. Villa Pavia biedt naast zorgstudio’s voor vaste bewoning ook de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf (Zorghotel).

 

Gemeenschappelijke ruimtes & Parkachtige tuin

Villa Pavia kent een aantal algemene ruimtes, zoals de salon (eetkamer), de aangrenzende serre en de bibliotheek welke ook als activiteitenruimte wordt gebruikt.
Aan de achterzijde van het landhuis is een groot terras waar bewoners elkaar kunnen treffen en bezoek kunnen ontvangen. De tuin van Villa Pavia is prachtig aangelegd en is voorzien van verschillende looppaden. De tuin grenst aan het Zeisterbos.